A legféltettebb nemzeti kincsünket adjuk a szigetlakóknak: az alkoholizmust

2015 augusztus 13., 13:54

Eltűnőben a Szigetről az éjszaka is napszemüvegben szájat rágó szeletelő emberek és a fűszag sem terjed olyan intenzitással a sátrak közt, mint régen. A változó világra a külföldiek is felfigyeltek. A hollandok a gombát és a füvet, britek a kristály és egyesek a ketamint hiányolják. De egy valamiben egyetértenek: nagyon piál a fesztivál.

A rendőrségi hírek is megerősítik a szinte drogmentes együttlétet: egy holland fiú ellen azért folyik eljárás mert 0,7 gramm (!!!) fehér színű port találtak nála, egy izraeli társaságtól meg összesen 1,8 gramm (!!) zöld növényi származék vettek el. Az első elkapott drogdílerről csütörtökön jött hír.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.