Remek hangulat, kitűnő időjárás Kelet-Közép-Európa első számú prémiumkategóriás elektronikus tánczenei testépítőfesztiválján

2016 július 07., 18:44

Óriási buli, tombol a dili Somogy megye első számú prémiumkategóriás fesztiválján, a Balaton Soundon, Balatonzamárdiutt. Több ezer fiatal szórakozik világszínvonalon a Magyar Tenger partján a legnevesebb hazai popzenei előadók és világsztárok fellépéseivel kapcsolatosan (tekintetében). A fesztiválra rálátó MTI-fotós (konkrétan: Balogh Zoltán) szerint kábé így néz ki a dolog:

A Balaton Sound fesztivál Zamárdiban 2016. július 7-én.
Balaton Sound, 2016.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.