Így zajlott a Magyar Jeti élő premierje az Átriumban

2022 szeptember 26., 09:18

Szeptember 24-én szombaton az Átrium színpadán tartottuk a Magyar Jeti eheti epizódjának bemutatóját. Az epizód arról szól, hogy a kormányzati valósággeneráló gépezet eddigi legnehezebb feladata előtt áll a válságban:

link Forrás

A vetítés után erről beszélgettünk a Lakmusz újságíróival, Zöldi Blankával és Diószegi-Horváth Nórával, és az Országzászló podcast készítőivel, Magyari Péterrel és Ruff Bálint politikai tanácsadóval, akik a közönség kérdéseire is válaszoltak.

photo_camera Fotó: Németh Dániel
photo_camera Zöldi Blanka és Diószegi-Horváth Nóra, Lakmusz. Fotó: Németh Dániel
photo_camera Fotó: Németh Dániel
photo_camera Ács Dániel, Magyar Jeti. Fotó: Németh Dániel
photo_camera Fotó: Németh Dániel
photo_camera Fotó: Németh Dániel
photo_camera Színpadra lépett az Országzászló podcast is, Magyari Péter és Ruff Bálint. Fotó: Németh Dániel
photo_camera Fotó: Németh Dániel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.