Csodagúnya, ami sajnos kicsit büdös

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2020 május 28., 14:09

„Ennél czélszerűbb és hálásabb portékája magyar embernek soha sem volt. Nem is lesz”

Nagyjából itt be is lehet fejezni ezt a cikket, Cserzy Mihály író 1906-ban összefoglalta a lényeget a subáról. Igaz, ekkor még nem tudhatta, hogy jön a pufimellény és a VIP-bedzs, de ezek még a trikolor gumikarkötővel sem ütik a legendás, mostanra sajnos kissé feledésbe merült magyar túlélőeszközt, a pusztai viselet svájci bicskáját, kombináltfogóját és szigszalagját. Az sem lenne meglepő, ha szkafander helyett subában lőnék fel az űrbe a második magyart.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt