Tóth Csaba kihagyja, Hadházy Ákos vállalja - kövesd velünk élőben a Partizán vitasorozatának zuglói állomását!

szeptember 13., hétfő 17:00

Ma délben jelentette be Tóth Csaba, Zugló szocialista képviselője, hogy nem áll ki vitázni a Partizán stúdiójában a momentumos Hadházy Ákossal: az MSZP politikusa - akinek indulását támogatja a Párbeszéd, a Jobbik és a Demokratikus Koalíció is -, arra hivatkozott, hogy a Partizánon pénteken megjelent Karácsony Gergely-interjú során Gulyás Márton olyan kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg személyével kapcsolatban, amelyekért nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelenti, és csak a Zugló TV-ben hajlandó vitázni kihívójával.

A képviselő által kifogásolt interjút itt lehet megtekinteni:

A Partizán továbbra is kiemelt feladatának tartja, hogy a választópolgárok megismerhessék a jelöltek elképzeléseit a legfontosabb helyi és országos ügyekről, valamint a választókerület és hazánk jövőjéről, úgyhogy az eseményt a döntés ellenére is megtartjuk, annyi résztvevővel, amennyi megjelenik a helyszínen.

Miről lesz szó?

  • A Városliget-projektről, az Új Nemzeti Galériáról és a Biodóm jövőjéről.
  • Zugló közbiztonságáról.
  • A Bosnyák-tér átalakításáról, és a környék fejlesztési terveiről.
  • A rendőrhiányról, a tömeges leszerelésről és a rendvédelmi dolgozók bérfelzárkóztatásáról.
  • A korrupcióról.

Szeptember 6-a és 26-a között a Partizán - kiemelt médiapartnerével, a 444-gyel együttműködve - 32 országgyűlési egyéni választókerületben rendez vitákat az ellenzéki előválasztáson induló jelöltek között.

A maratoni vitaturné második hétében az ellenzék fővárosi politikusaira kerül sor, utolsó héten - az elsőhöz hasonlóan - pedig újra a vidéki indulók kerülnek főszerepbe.

A vitákat élőben a Partizán Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán, illetve a 444.hu Facebook-oldalán követhetitek, a viták legizgalmasabb pillanatait összefoglaló 5-10 perces videókat pedig elsőként a 444 napindító hírlevelében találhatjátok meg.

Választás 2022
A 444 választási melléklete

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt