Civil aktivista, ex-főszerkesztő, PR-tanácsadó és frissen igazolt jobbikos indul a józsefvárosi és ferencvárosi körzetben, nézd élőben a vitájukat!

2021 szeptember 15., szerda 17:02

Kocsis Máté birodalmában folytatódik a Partizán ellenzéki előválasztási vitamaratonja, ahol népes és sokszínű mezőny küzd meg az ellenzéki szavazatokért:

 • Csordás Anett - A C8 nevű józsefvárosi civil szervezet jelöltje, akit a Momentum támogat. Tanár, közösségszervező, a Lépjünk, hogy Léphessünk egyesület alapítója.
 • Demeter Márta - A Jobbik és az Új Kezdet jelöltje, korábban az MSZP-ben és az LMP-ben politizált. 2014 óta országgyűlési képviselő, elsősorban honvédelmi kérdésekkel foglalkozik.
 • Jámbor András - A baloldali Szikra Mozgalom jelöltje, akinek indulását támogatja az MSZP és a Párbeszéd. A Mérce egykori főszerkesztője, jelenleg a budapesti városházán tanácsadó.
 • Manhalter Dániel - A Demokratikus Koalííció jelöltje, társtulajdonosa és vezetője egy kommunikációs tanácsadó cégnek. 2007 és 2011 között az RTL Klub-nál dolgozott riporterként.

Miről lesz szó?

 • A hajléktalanságról és a lakhatásról.
 • A kormány drogpolitikájáról és a kábítószerek legalizásáról.
 • A homofób pedofiltörvényről és a melegházasságról.
 • Az idegengyűlöletről.
 • A civilek és a pártok viszonyáról.

2018-ban Kocsis Máté a voksok alig 40 százalékát megszerezve tudott itt mandátumot szerezni, 2019 óta pedig Józsefvárosban és Ferencvárosban is ellenzéki városvezetés állt fel, úgyhogy jövő tavasszal kifejezetten kemény kampány vár majd a kormánypárt várható jelöltjére, Sára Botondra.

Szeptember 6-a és 26-a között a Partizán - kiemelt médiapartnerével, a 444-gyel együttműködve - 32 országgyűlési egyéni választókerületben rendez vitákat az ellenzéki előválasztáson induló jelöltek között.

A maratoni vitaturné második hétében az ellenzék fővárosi politikusaira kerül sor, utolsó héten - az elsőhöz hasonlóan - pedig újra a vidéki indulók kerülnek főszerepbe.

A vitákat élőben a Partizán Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán, illetve a 444.hu Facebook-oldalán követhetitek, a viták legizgalmasabb pillanatait összefoglaló 5-10 perces videókat pedig elsőként a 444 napindító hírlevelében találhatjátok meg.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt