Csárdi Antal és Gelencsér Ferenc küzd a belvárosi és belbudai ellenzéki szavazatokért, itt követheted élőben a vitájukat!

2021 szeptember 15., szerda 15:16

A Belvárost és a Várnegyedet magába foglaló Budapest 1. számú választókerületében folytatódik a Partizán 32 állomásos vitasorozata: 2018-ban az LMP-s Csárdi Antal ebben az OEVK-ban le tudta győzni a kormánypárti Hollik Istvánt, igaz, ebben döntő szerepet játszott, hogy Juhász Péter (Együtt), Fekete-Győr András (Momentum) és V. Naszályi Márta (MSZP-P) is visszalépett a zöld politikus javára.

Csárdi tehát inkumbens képviselőként várja az előválasztást, ahol a Momentum I. kerületi alpolgármestere, Gelencsér Ferenc lesz a kihívója.

Miről fognak vitázni?

  • A turizmusból fakadó környezeti terhelésről, a turistahajókról és a turistabuszokról.
  • A haderőfejlesztésről és a magyar szerepvállalásról a különböző NATO-missziókban.
  • A lakástörvényről és a budavári lakáshelyzetről.

Szeptember 6-a és 26-a között a Partizán - kiemelt médiapartnerével, a 444-gyel együttműködve - 32 országgyűlési egyéni választókerületben rendez vitákat az ellenzéki előválasztáson induló jelöltek között.

A maratoni vitaturné második hétében az ellenzék fővárosi politikusaira kerül sor, utolsó héten - az elsőhöz hasonlóan - pedig újra a vidéki indulók kerülnek főszerepbe.

A vitákat élőben a Partizán Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán, illetve a 444.hu Facebook-oldalán követhetitek, a viták legizgalmasabb pillanatait összefoglaló 5-10 perces videókat pedig elsőként a 444 napindító hírlevelében találhatjátok meg.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt