Az éhségmenetes Komjáthi Imre lesz a kihívója Szabó Szabolcsnak a csepeli és soroksári körzetben, itt nézheted élőben a vitájukat!

politika
2021 szeptember 17., 15:18

Kifejezetten éles előválasztási küzdelem várható a Csepelt és Soroksárt magába foglaló Budapest 17. számú választókerületében, amit 2018-ban a különböző visszalépéseknek köszönhetően sikeresen meg tudott őrizni az ellenzék.

A korábban szolidaritásos, később együttes, jelenleg momentumos Szabó Szabolcs triplázni készül tavasszal, de ehhez előbb még az előválasztáson kell legyőznie szocialista kihívóját, Komjáthi Imrét. Szabó mögött amúgy a Jobbik és a Mindenki Magyarországa Mozgalom, Komjáthi mögött pedig a Párbeszéd és a DK sorakozott fel.

Miről fognak vitázni?

  • A Déli Városkapu-projektről és Észak-Csepel fejlesztésről.
  • A nemzetközi fuvarozók helyzetéről.
  • A magyar dolgozók érdekvédelméről.
  • A utcai és a parlamenti politizálás dilemmáiról.

Szeptember 6-a és 26-a között a Partizán - kiemelt médiapartnerével, a 444-gyel együttműködve - 32 országgyűlési egyéni választókerületben rendez vitákat az ellenzéki előválasztáson induló jelöltek között.

A maratoni vitaturné második hétében az ellenzék fővárosi politikusaira kerül sor, utolsó héten - az elsőhöz hasonlóan - pedig újra a vidéki indulók kerülnek főszerepbe.

A vitákat élőben a Partizán Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán, illetve a 444.hu Facebook-oldalán követhetitek, a viták legizgalmasabb pillanatait összefoglaló 5-10 perces videókat pedig elsőként a 444 napindító hírlevelében találhatjátok meg.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt