Elviselhetetlen ipari bűz, alacsony bérek és nyugdíjak, önkormányzatok sanyargatása - nézd élőben a miskolci jelöltek vitáját!

politika
2021 szeptember 25., 15:12

Utolsó napjához ért a Partizán előválasztási vitamaratonja, zárásképp Miskolcra látogatunk el.

A Miskolc belvárosát, az Avasi lakótelepet, valamint néhány környező falvat magába foglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú választókerületében 2018-ban a kormánypárti Csöbör Katalin épphogy, alig több mint 100 szavazattal előzte csak meg a Jobbik jelenlegi miniszterelnökjelöljét, Jakab Pétert. Jakab most nem indul újra egyéniben, helyette a város önkormányzati képviselője, Szilágyi Szabolcs méretteti meg magát jobbikos színekben az előválasztáson, akit támogat még a DK, az LMP, a Momentum, az Új Világ Néppárt és a Mindenki Magyarországa Mozgalom is.

Fő vetélytársa az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje, a szintén önkormányzati képviselő dr. Simon Gábor. Rajtuk kívül még a független Csabalik Zsuzsanna fog szerepelni a szavazólapokon, akinek az LMP adott befogadó nyilatkozatot.

Miről fognak vitatkozni?

  • Az ismeretlen és elviselhetetlen arnóti bűzről.
  • Az önkormányzatok sanyargatásáról.
  • A nyugdíjasok helyzetéről.
  • Az alacsony borsodi bérekről.

Szeptember 6-a és 26-a között a Partizán - kiemelt médiapartnerével, a 444-gyel együttműködve - 32 országgyűlési egyéni választókerületben rendez vitákat az ellenzéki előválasztáson induló jelöltek között.

A maratoni vitaturné harmadik és egyben utolsó hétében a vidéki indulók vannak főszerepben.

A vitákat élőben a Partizán Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán, illetve a 444.hu Facebook-oldalán követhetitek, a viták legizgalmasabb pillanatait összefoglaló 5-10 perces videókat pedig elsőként a 444 napindító hírlevelében találhatjátok meg.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt