Hölgyeink és uraink: a Szegedi Picsaember!

internetek
2013 május 03., 16:46
comments 10

A péntek délután hagyományosan uborkaszezon a magyar interneten, a Szegedi Picsaember azonban nem az a férfi, aki tekintettel lenne bármiféle kispolgári konvencióra. A Szegedi Picsaember péntek délután kezdte el letarolni a világot, kora este pedig már nem volt magára valamit adó ember ebben az országban, aki ne ismerekedett volna meg a "herepata" szóval, valamint ne nézte volna negyed órán át megbabonázva egy középkorú férfi kihívóan rövid és kihívóan feszes naciba csomagolt fenekét. Picsáját.

A Szegedi Picsaember Facebook-oldala néhány óra alatt elérte az ezer lájkot, pontos számot azért nem is írunk, mert akárhányszor ránézünk, több tucattal növekszik a rajongók száma. Mivel mi Budapesten még nem hallottunk erről a csodálatos férfiről, viszont azonnal éreztük, hogy Szegeden már sztár lehet, kapcsolatba léptünk a Facebook-oldal szerkesztőivel, akiktől exkluzív, a Szegedi Picsaembert még érdekesebbé és még csodálatra méltóbbá varázsló információkat kaptunk. Az ebben a cikkben található képeket is ők bocsájtottak rendelkezésünkre, amiért rendkívül hálásak vagyunk. Egy cikk a Szegedi Picsaemberről Szegedi Picsaemberes képek nélkül negyedkarú óriás.

A Szegedi Picsaemberről azt kell először is tudni, hogy "hogy jó időben apró, szűk rövidnadrágban járja Szeged utcáit". Ezt mondjuk magunktól is láttuk, arra viszont nem gondoltunk volna, hogy "telente egy skinhead rocker szopránénekes bőrébe bújik". A szopránság azért fontos, mert a Szegedi Picsaember "néha megáll a tereken, és kellemesnek nem nevezhető énekével csábítja el a járókelőket". Ez a produkció egy, a Facebookon publikált videón meg is tekinthető, bár azt nagyon sajnáljuk, hogy ezen a művész pont nem hordja ikonikus ruhadarabját.

A Szegedi Picsaemberről nekünk először természetesen a Right Said Fred együttes jutott eszünkbe, ám a homoerotikus europop sztárjai soha nem mertek ilyen kihívóan és vagányan öltözködni. Az elképesztően szexi és tapadós kisgatya kihívóan mutat meg mindent, a "tevepata" mintájára megalkotott "herepata" szó talán nem is elég a látvány leírására. A jelmez kiegészítői pedig csak dobnak az összképen. Mint megtudtuk, a Szegedi Picsaember ruházatához "tartozik még egy általában fehér színű térdzokni, egy piros baseball sapka és valamilyen focimeznek a felső része, amit igényesen betűr a rövidnadrágjába". Ilyen stílusérzékeny nemhogy a Right Said Fred, de még az Army of Lovers sem tudott soha lenni.

Aki szerint egy forrónacis utcai énekes nem elég egyedi, annak csak annyit szeretnénk mondani, hogy "állítólag nem szereti ha hozzáérnek, mert tisztaságmániája van és nagyon ügyel a higiéniájára". A 444 sok sikert kíván a Szegedi Picsaembernek, a Szegedi Picsaember rajongóinak, és őszintén reméli, hogy az átkozott mém szót inkább ilyen csodálatos jelenségekre használhatjuk majd inkább, mint egy köcsög politikusra, aki szarrá veri a feleségét, aztán ráfogja a komondorra.

További képek lejjebb, hiszen a Szegedi Picsaemberből soha nem elég. Aki pedig további információkkal tud szolgálni erről a lebilincselő férfiről, mindenképpen jelezze a kommentekben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.