De kicsoda az a Maurer Adél dr.?

POLITIKA
2013 május 16., 10:15

Annyit biztosan állíthatunk, hogy a Fidesz-frakció egyik legszorgalmasabb külsőse, csak Grosics Gyula és még egy ember tartja fel a lépést, akinek a nevét még nem áruljuk el, csak annyi mondunk, hogy nem egy volt SZDSZ-es pártelnökről van szó.

Maurer Adéllal legkevesebb huszonegyszer (sőt, huszonkétszer, sőtsőt huszonháromszor) szerződött a képviselőcsoport 2011 óta, összesen 5,95 millió forintot fizettek ki neki, kivétel nélkül "A Fidesz-frakció Vidékfejlesztési és Környezetvédelmi Kabinete részére mezőgazdasági tárgyú tanácsadás" címén.

2013

mauerer20132

maurer2013

2012

maurera11

maurera10

maurera9

maurera8

maureraddd

maurera7

maurera6

maurera5

maurera4

maurera3

maurera2

maurera1

2011

maurermeg

maureradel7

maureradel6

maureradel5

maureradel4

maureradel3

maurermeguj

maueradel2

maureradel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.