Leszakadt egy lépcső a BVSC uszodájában

baleset
2013 május 18., 09:07

A Szőnyi úti uszodában éppen ifjúsági versenyt tartottak. A rendőrség a baleset tényét megerősítette, állítólag három felnőtt és egy gyerek a romok alá szorult, írja az Index.

UPDATE 11:14:

Beszéltem a fővárosi katasztrófavédelemmel. Kisdi Máté szóvivő szerint hozzájuk már úgy érkezett a riasztás, hogy "személyi sérülés nem történt, tűzoltói segítséget nem kérnek". Az uszodában a BVSC honlapja szerint jelenleg a XV. Finis BVSC kupa zajlik, a baleset idején az 50 méteres leány gyorsúszás lehetett soron.

UPDATE 11:25:

Mégis vannak sérültek, a mentőszolgálat szóvivője szerint heten. Közülük kettőt már a helyszínen elláttak, egy gyereket a Heim Pál gyerekkórházba, két felnőttet a Honvéd kórházba, két másikat a Baleseti Intézetbe szállítottak. Első ránézésre mind könnyű sérüléseket szenvedtek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.