Indul az 1. International Gyöngyhajú Lány Hamisfütyülési Contest!

bűnügy
2013 június 18., 10:39
comments 4

Most, hogy Kanye West új albumán egy életre meggyalázta a Gyönyhajú lány (Girl with Pearl-colored Hair!) emlékét,  ideje kiköszörülnünk a Kóbor Mekiék becsületén esett csorbát. Ezért ünnepélyesen meghirdetjük az

 1. International Gyöngyhajú Lány Hamisfütyülési Contestet.

Lehet nevezni hangfájllal, YouTube-videóval, bármivel, ami szól, de lehetőleg hamisan! A maileket a szerk@444.hu címre várjuk.

A legkreatívabb, illetve leghamisabb pályázati anyagoknak megjelenést biztosítunk a 444.hu internetes felületén!

Jó munkát, addig is itt az etalon, ezt tessenek szíveskedni felülmúlni:

Itt pedig az első belsős (csókos) pályázó, Ács Dani műve, természetesen versenyen kívül. Amúgy 10-ből 5 pont, mert nem hamis, pontosabban rosszul hamis:

Még meg sem száradtak a pixelek Dani videóján, máris új csókos jelentkezett Tbg személyében. Az alkotó sajnos teljesen félreértette a kiírást (el sem olvasta??), a pályamű egyáltalán nem hamis. Sajnos jár a 0 pont a 10-ből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.