500 trafik egy kézben

gazdaság
2013 június 20., 05:34

Több mint 500 trafik kerülhet júliustól a hódmezővásárhelyi Continental csoport vezetője, Sánta János közelébe. Ő egyébként benne volt a trafiktörvény kidolgozásában. Sánta hozta össze Szegeden a "trafikosok utcáját", a koncessziókból pedig jutott rokonának Csíkos Attilának, a Szeplast Zrt. vezetőjének, a milliárdos műanyagipari vállalkozó rokonainak, de még nyugdíjas takarítónőjének is. És még ennél is jobb fordulatok a hvg.hu cikkében.

Ugyanitt szeretnénk megkérni Sánta Jánost, illetve mindenki mást, aki hasonló helyzetben van, hogy a szép nyertes pályázatok örömére küldjék be nekünk trafikjaik elérhetőségét a nagy trafiktérkép tökéletesítéséhez. Köszönjük!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.