!!! 444 !!! GYAKORNOKI PROGRAM !!!

444
2013 július 18., 07:37

Szeretnél egy fiatalos csapatban, versenyképes fizetésért, inspiratív környezetben minden nap új kihívásokkal szembenézni? Akkor keress magadnak egy tisztességes munkahelyet! Ha mégis inkább gyakornok lennél a 444-ben, olvass tovább.

Gyere hozzánk gyakornoknak, ha:

  • Szeretnél augusztustól két hónapig, heti kábé sok órában, "fizetés nélkül" dolgozni a Margit híd budai hídfőjénél található szerkesztőségben.
  • Tudsz angolul.
  • Tudsz kezelni egy számítógépet és úgy általában az internetet.

További előnyt jelent, ha:

  • Az angolon kívül még egy nyelvet tudsz.
  • Jó arc vagy.

Az alábbiakat kérjük:

  • Önéletrajzod.
  • Webes jelenléted linkjeit. Facebook-profil, Twitter-, Tumblr-, Instagram-, Linkedin-, Soundcloud-account, weboldal, blog, bármi hasonló. Természetesen nem kell, hogy mind legyen, de ami van, az érdekel is minket.
  • Küldj el nekünk három olyan dolgot, amit te csináltál, és amire büszke vagy. Nagy előny, ha ezek nem mind egy műfajban készültek. Tehát nem három koncertbeszámolót szeretnénk olvasni, hanem legfeljebb egyet, és mellette nagyon örülnénk bármi egyébnek: fotónak, animgifnek, videónak, kisregénynek, festménynek, szobornak, dj-mixnek.
  • Írd meg, hogy mihez értesz a legjobban! Lehet olyan általános, mint például “magyar gazdaság”, de még jobb, ha olyan szűk szakterület, mint például a “khmer építészet a 11. században” vagy “különösen véres FPS-játékok”. Ha sok dologhoz értesz nagyon jól, akkor mindet említsd meg!

Amit megígérünk:

  • Ha bebizonyítod, hogy alkalmas vagy a 444-re, téged keresünk meg először állásajánlattal, amint bővítjük a szerkesztőséget.

!!! FONTOS !!!

Nem újságírót keresünk, hanem aki olyat tud, amit mi. Amiben persze van újságírás is, de hogy pontosan mi ez, azt még mi is csak most fedezzük fel.

Jelentkezésed 2013. július 25-ig várjuk a gyakornok@444.hu mailcímen.

Sok szerencsét!
444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.