Kitiltottak négy hollandot Oroszországból, mert PROPAGÁLTÁK a homoszexualitást!

külföld
2013 július 23., 19:26

A homoszexuális propagandát ugyanis törvény tiltja Oroszországban. És hogy mi számít homoszexuális propagandának? A jelek szerint az is, ha valaki dokumentumfilmet forgat az orosz homoszexuálisokról.

A négy holland pont ezt tette, az észak-oroszországi Murmanszk lgbtq közösségéről forgattak filmet, amiben egy kiskorú megszólaló is volt. A rendőrség szerint ő esett áldozatául a "nem hagyományos szeuális kapcsolatok népszerűsítésének".

Egy nemrég elfogadott orosz törvény szerint ezért akár 15 napos elzárásra és pénzbírságra is ítélhették volna a holland filmeseket. Ehelyett három évre kitiltották őket az országból. A filmet elkobozták.

Via MTI

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.