Alexandrának hívhatták a Londonban holtan megtalált magyar nőt

Tbg
bűnügy
2013 július 24., 17:56
  • Valószínűleg egy Zalaegerszegi lány az áldozat.
  • A brit rendőrség egy magyar férfit gyanúsít a gyilkossággal.
photo_camera Az RTL Klub híradójában bemutatott fénykép

Az RTL Klub Híradója valószínűleg azonosította azt a, feltehetően 25 éves nőt, akinek holttestét vasárnap találták meg Londonban egy bőröndbe csomagolva. A kereskedelmi televíziónak egy londoni magyar közösség adta a tippet.

A nő zalaegerszegi és három éve élt az Egyesült Királyságban, közölte az RTL. Ismerősei július 16. óta nem tudták elérni. A tévé megtalálta a Facebook oldalát is a nőnek, ahol számos búcsúüzenet született kedd óta.

Az áldozat július 14-én posztolt utoljára a Facebookra. "Indulas a tengerpartra:)" - írta a feltehetően két női ismerősét ábrázoló fotóján.

A lány pincérként dolgozott Zalaegerszegen, majd Ausztriában konyhai kisegítőként, két éve Londonban keresett munkát, Facebook-oldala szerint produkciós asszisztensként dolgozott.

A Scotland Yard őrizetbe vett egy magyar férfit, de még nem váldolták meg, egyelőre kihallgatják. Az ITV híre szerint a 29 éves Gyarmati Lászlót gyanúsítják a gyilkossággal, holnap kell a bíróság előtt megjelennie.

A magyar rendőrséggel is felvették a kapcsolatot, illetve szemtanúkat keresnek.

Olyanokat, akik láthatták, hogy a kerekes, fekete börőndöt ki húzhatta a Barnet kerület Mill Hill városrészének erdős területéhez vezető utcáján július 18-án. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.