Finom az illata és jól színeződik

TUDOMÁNY
2013 augusztus 05., 12:19

magyarázza a szakács a lombikhúsról. Négy perc, és kész. Mondjuk ezt biztos nem lehet véresen kérni. Mark Post közben azt magyarázza, hogy "várakozásaink szerint biztonságos" lesz a műhús. Így állunk:

lombikhus3

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.