Hogy sül?

TUDOMÁNY
2013 augusztus 05., 12:16

kérdezi a séftől a műsorvezető. "Hát, nem esik darabokra" - válaszolja a séf. Tényleg nem. Közben megtudjuk, hogy a hús alapját "fájdalommentesen távolították el" a marhából, és hogy ez az egy darab húspogácsa húszezer izomrostból áll. Azt is megtudtuk, hogy a kutatás öt évig tartott, a most sülő húspogácsát pedig három hónap alatt gyártották le. Így áll most a sütés:

lombikhus2

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.