Belső információk – így értékeli a vezetés a 444 eddigi teljesítményét

444
2013 augusztus 29., 09:35

Kiváló hangulatban zajlott, ugyanakkor szakmailag is gyümölcsözőnek bizonyult a 444.hu első harmadév-értékelő gyűlése, melynek helyszíne a Borbíróság volt. Az ülés résztvevői közül többen is hitet tettek amellett, hogy több szempontból is sikeresnek nevezhető az eddigi működés, ugyanakkor azt is kiemelték, hogy a továbbiakban számos területen a fejlődést kell célul kitűzni.

A találkozón tréfában sem volt hiány
photo_camera A találkozón tréfában sem volt hiány

Kardos Gábor vezérigazgató leszögezte, a cél az, hogy eddigi eredményeink egyfajta partnership keretében együttműködjenek jövőbeli eredményeinkkel, és a következő értékelés idején már az akkori eredményeink úgy tekintsenek a mostaniakra, mint a kamaszkor előtt álló, pattanásos, péntek esténként egyedül starcraftozó kisöccsükre, mostani eredményeink pedig olyan csodálattal vegyes irigységgel nézzenek fel az akkoriakra, mint erőtől duzzadó, szabadidejében amerikaifocizó, a műszaki egyetemre felvételiző bátyjukra. A szerkesztőség ezt megértette.

link Forrás

Uj Péter főszerkesztő lelkesítő hangvételű, ugyanakkor őszinteségtől sem mentes beszéddel foglalta össze a hátrahagyott hónapokat. Úgy ítélte meg, hogy a kiforratlan koncepció felületén egyfajta oxidáció indult meg, az így felszabaduló energiák pedig mintegy újrakatalizálták a szabad gyököket a médiapiacon. Ha és amennyiben ezek a folyamatok a jövőben változatlan, vagy akár változó növekedési potenciállal folytatódnak, nem elképzelhetetlen, hogy a 90. percben a csapat plusz egyre hozza ki a zéró összegű játszmát.

photo_camera Szakmailag izgalmas, mégis kötetlen hangulat volt jellemző a megbeszélésre

Bede Márton újságíró sajtótörténeti-, illetve világpiaci kontextusban magyarázta el a 444 helyzetét, amit a szerkesztőség nagy érdeklődéssel hallgatott. Bede sporthasonlattal élve az egyéni teljesítmény fontosságát hangsúlyozta, miközben kiemelte a csapatmunka elsődleges szerepét.

Nem maradhatott el a közös vacsora sem
photo_camera Az este a finom falatokkal sem maradt adós

A megbeszélést vacsora zárta, melynek végén a szerkesztőség tagjai közösen megtekintették a 444 perspektíváit és az előttük álló kihívásokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.