Így mutatkozott be a kormányellenes híradó - senki se kapcsolja be a tévét!

Média
2013 szeptember 01., 16:48
comments 34
  • Bemutatkozott a Story 4 tévé kormányellenes híradója
  • A híradó azért jött létre, hogy a magyar családok érdekei ellen szövetkezzen.
  • Ne nézze, ismétlem, ne nézze, ha nem akarja, hogy visszavonják a rezsicsökkentést!

kocsisc

18:30 A Magyar Nemzet júliusban leplezte le a titkos tervet, melynek része a “szabad hírekkel operáló” valójában nyíltan kormányellenesen uszító híradó is. Ez volt az emlékezetes eset, amikor médiamogulok egy budai étteremben gyűltek össze, hogy arról beszéljenek, hogyan tudnának ártani a magyar családoknak.

18:35 A találkozó után nem sokkal egy hajszálon múlott, hogy nem drágult meg a rezsi. A Magyar Nemzeti Bank és a Nemzetgazdasági Minisztérium összehangolt akciója kellett ahhoz, hogy végül sikerült megakadályozniuk, hogy a találkozó miatt a magyar családok magasabb gázszámlát kapjanak kézhez.

18:38 Kocsis Máté ugyan sajtótájékoztatóján leleplezte a polgári kormány elleni szabotázs részleteit, ez azonban szinte következmények nélkül maradt. Nem csoda, Kocsisnak szinte esélye sem volt a baloldali médiatúlsúllyal szemben, akiknek érdekükben állt elhallgatni a leleplezést. Tegyünk az elhallgatás ellen, osszák meg minél többen ezt a cikket!

18:40 Az összeesküvés viszont folytatódik. Szeptember elsejétől indul a Story 4 tévén egy napi független híradónak álcázott agymosás. “Minél nagyobb marha valaki, annál nagyobb hasznát veszi a média” - nyilatkozta az egyik műsorvezető, Bárdos András meglehetősen arcátlanul a Népszabadságnak. Ezzel egyértelművé tette, akarat és önálló gondolkodás nélküli nézőkre van szüksége, akikkel el lehet hitetni, hogy nem a rezsicsökkentés, hanem éppen, hogy a “nemzetközi pénzügyi körök” érdekeit kell figyelembe venniük. FIGYELEM, tényleg ezt mondta, ott van az igazság a cikkben, osszák meg minél többen!

18:42 Részt vesz a híradóban az a Baló György is, aki már több alkalommal bebizonyította, hogy a magyar családok szempontjai helyett bármikor kész külföldi érdekeket kiszolgálni.

18:45 A különösen aljas a műsorban - bár ezt megpróbálják pozitívumnak beállítani -, hogy egy alapvetően bulvárcsatorna műsorai közé rejtik a propagandát. Ezzel olyan rétegek körében is alááshatják a polgári-kereszténydemokrata kormány hitelessgét, akik egyébként nem lennének vevők az irányított agymosásra.

18:47 ISMÉT HANGSÚLYOZZUK: SENKI SE KAPCSOLJON ERRE A MŰSORRA! Ők pontosan erre számítanak. Minden egyes nézővel, aki ezt a műsort választja, magasabb lehet a rezsi. Ezért választottuk mi a közvetítést, mert így csak egy nézőjük lesz. Üzenjünk együtt a kormányellenes köröknek.

18:49 A híradó előtt Az eltakarítónő című műsort vetítik. Ártatlan választásnak tűnik, pedig az üzenet egyértelmű - el akarják takarítani a nemzeti kormányt. Ezek az üzenetek úgy mennek át, hogy elsőre észre sem vesszük. De mire emlékszik majd a néző? Kormányellenes műsor - takarítás - -- és már húzza is az x-et a maffiabaloldal mellé.

18:50 A műsor meglehetősen átlátszó módon este hétkor kezdődik. A médiaipari szereplők pontosan tudják, ilyenkor éri el a legtöbb embert a propaganda.

18:55 Néhány perc múlva kezdődik a műsor. Nagyon fontos, hogy most tartsunk össze!

18:57 Még el sem kezdődött, de már nem hisszük el, amit látunk. A reklámblokkban

egy narancsot szeleteltek.

A következő reklámban arról volt szó, hogy egy szer hatására

szabadon lehet lélegezni.

Ezek sokkal veszélyesebbek, mint hittük. Csakis a szeretet és az összefogás ereje segíthet!

19:00

Ez a Story 4 első híradója.

Ezekkel a szavakkkal kezdődött a műsor. Ez arra utal, hogy bármit is csinálunk, folytatni akarják, nem tervezik befejezni.

19:03 A tanév indulásáról szól az első anyag. A fókuszban a problémák vannak, miközben egy szó sem esik arról a pusztításról, amit a Magyar-Hiller oktatáspolitika hagyott örökül a polgári-nemzeti-kereszténydemokrata kormánynak. Átlátszó módon a Nézőpont intézet egyik anyagára is hivatkoznak.

19:05 Senkit se tévesszen meg az ezer színben pompázó propaganda.

bardos

19:07 A reptéri taxik áráról szóló riporttal próbálják meglovagolni a "kivándorló magyarok"-hullámot. Természetesen az nem kerül szóba, hogy a kormány épp most fektette le legújabb ifjúságpolitikájának alapjait, amely után a kivándorlók döntő többsége nyilvánvalóan haza fog térni. Ehhez több száz milliárd forint áll rendelkezésre.

19:12 Majdnem negyed órája megy a műsor, és még egyetlen szó sem esett arról, hogy Németh Lászlóné fejlesztési miniszter ma leszögezte, megkezdtük a kilábalást az adósságcsapdából.

19:14 Egy külpolitikai riportnak álcázott anyagban a felszínen a "szír" ellenzékről van szó, érezhetően támogatólag. A fiatalabbak talán nem tudják, mit jelent a sorok között olvasni, de rutinosabbak könynedén rájöhettek, valójában melyik ellenzékről van szó.

19:16 Ahogy a rutinos médiaipari szereplő fogalmazott:

én már sok mindent láttam, de ilyet...

uphiradotfarag

19:18 Hamarosan a közismert szélsőbaloldali Szörényi Leventét kérdezik a stúdióban.

19:19 A nap száma:

0

Ennyivel fog csökkeni a rezsi a ma esti híradó szereplőinek és készítőinek köszönhetően.

19:21 Szörényi Levente, akit mégsem a studióban kérdeznek, hanem korábban felvett interjút látunk, arról beszél, hogy elszörnyedt azon, miket látott a kommentekben különböző helyeken az István, a királyról szóló cikkek alatt. A magyar családokkal szembehelyezkedő provokátornak nyilvánvalóan nem tetszik, hogy most már bárki szabadon kifejezheti a véleményét. Talán ezért lehet, hogy ő maga is csak egy manipulatív párthíradónak ad interjút, ahol persze "egészen véletlenül" nem lehet kommentelni.

19:25 Perceken keresztül az István, a király végén történt tapsot mutatják. Az utalás könnyen érthető: máris saját teljesítményüket tapsolják meg.

19:27 Csak remélni tudjuk, hogy Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője nem hagyja szó nélkül a ma este történteket. Nem lenne túlzás, ha maga Kocsis Máté szólalna meg az ügyben, de ha nem illetlenség, megjegyezzük: Giró-Szász András kormányszóvivőnek is lenne dolga a provokációval szemben.

19:29 A műsor végén elismétlik a főbb témákat röviden. Tipikus húzás

a sulykolás,

így még jobban megragadnak az üzenetek a nézőben.

19:30 Nem mintha kedvünk lenne viccelődni egy ilyen gyalázat végén, de azért emlékezzünk arra, mit mondott egyik legnagyobb költőnk, József Attila:

Az igazat mondd, ne csak a Balót.

Érdemes lenne ezen elgondolkozni...

19:32 Mielőtt lezárjuk a közvetítésünket, hadd mutassuk meg, milyen egy tisztességes híradó. Nem kellett hozzá más, csak átkapcsolni a közszolgálati televízióra. Ahogy ahhoz is, hogy megtudjuk, emelkedik a pedagógusok bére. Mert erre valahogy nem jutott idő a Story 4 "műsorában"...

kosal

19:35 Szívesen búcsúznánk azzal, hogy ezzel vége, de nagyon űgy tűnik, mostantól minden nap fel kell készülnünk arra, hogy hasonló jeleneteknek lehetünk szemtanúi a médiában. Mai közvetítésünk talán elég volt arra, hogy megmutassunk, ez a hazugság műsora, amire a magyar választópolgárok teljesen nyilvánvalóan nemet mondtak 2010-ben. Arra azonban számíthatunk, újabb trükkökkel próbálkoznak majd.

Állítsuk meg együtt a hazugsággyárat, viszontlátásra!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.