O. úr megköszönte a rezsicsökkentés támogatást B. úrnak, pedig B. úr rohadtul nem támogatott semmit

POLITIKA
2013 szeptember 04., 05:24
comments 23
  • Orbán Viktor hálás levelet írt B. úrnak
  • Pedig B. úr egyáltalán nem tett semmiféle szívességet a kormánynak
  • B. úr most azon gondolkodik, pontosan hogy éltek vissza az adataival
  • Írjon nekünk, ha hasonló helyzetbe került!

Levelet hozott a posta B. úrnak Győrbe. B. úr először is nem volt biztos abban, hogy a levél az övé. Egyrészt mert B. úr édesapjának is ugyanaz a keresztneve, mint neki. Másrészt pedig mert a levél magától Orbán Viktortól jött, márpedig vele sem B. úr, sem édesapja nem szoktak levelezni. Mivel "mindkettőnket kiráz a hideg a Fidesz politkájától", ahogy B. úr fogalmazott.

A levél nem Miniszterelnök vagy Magyarország kormánya feladóval jött, hanem úgy, hogy Orbán Viktor - elnök, Fidesz - Magyar Polgári Szövetség, 1062 Bp, Lendvai utca 28. B. úr pedig még ennél is furcsábbnak találta, hogy a levélen a címzés nem volt pontos. A házszám stimmelt, az emelet és az ajtó helyén viszont az állt, hogy I/1, pedig a B. család nem is az I. emelet 1-ben lakik.

Az nem lepte meg B. urat, hogy a levél témája a rezsicsökkentés. Az viszont igen, hogy Orbán Viktor megköszönte neki (vagy édesapjának), hogy aláírásukkal támogatták a szent ügyet. Sem B. úr, sem apja nem írtak alá semmi ilyesmit (lásd még: "mindkettőnket kiráz a hideg a Fidesz politkájától".

B. úr tippje szerint az történhetett, hogy valami közepesen lelkesen aláírásokat gyűjtő Fidesz-aktivista bement a házukba, leolvasta a postaládákról a neveket, aztán ezeket odahamisította a rezsicsökkentés támogatása alá. B. úr elméletét pedig csak megerősítette, amikor a hétfői Kisalföldben talált egy olvasói levelet, amelynek szerzője szintén arról számolt be, hogy rossz házszámos köszönőlevelet kapott, pedig nem is támogatott semmiféle rezsicsökkentést.

B. úr most azon gondolkodik, hogy amit ellene elkövettek, az vajon visszaélés az adataival, tiltott adatbázis építése, vagy esetleg mindez egyszerre.

Mi viszont azon gondolkodunk, hogy mással is történt-e hasonló furcsaság a rezsicsökkentés támogatásának megköszönése kapcsán. Ha van hasonló élménye, legyen szíves megírni nekünk szerk@444.hu címre!

Hasonló hír a témában: 18 éve halott csecsemőnek is levelet írt Orbán Viktor, hogy beszámoljon a túlzottdeficit-eljárás végéről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.