Hajdú Péter Kicsi bácsival lepte meg Szepesi Nikolettet

Tbg
bulvár
2013 szeptember 15., 17:59

Alaposan meglepődött a Frizbi c. beszélgetős műsor szombat délelőtti forgatásán Szepesi Nikolett, a szexmániás úszónőként elhíresült volt sportoló, aki könyvében beszélte ki élsportoló úszóként töltött éveit.

A Blikk azt írja, Hajdú Péter műsorvezető nem avatta be tervébe, hogy a műsorba meghívja Bacsa István sportmasszőrt is, akiről Szepesi a könyvében azt írta, többször molesztálta őt masszírozás közben.

A most 83 éves férfi kitartott amellett, hogy nem molesztált senkit:

Ha akkoriban probléma lett volna ebből – hiszen állítólag az edzők és Niki szülei is tudtak erről –, akkor miért engedtek volna engem még hat éven keresztül dolgozni?

Szerinte Szepesi jutalékot ajánlott fel azoknak az úszóknak, akik hasonló tapasztalokról számoltak be.

... ennek a találkozásnak egyszer meg kellett történnie. Túlestünk rajta. Viszont soha nem vádolnék meg senkit molesztálással, ha nem lenne igaz.

- idézte a Blikk Szepesit.

A műsort szerdán este adja a TV2.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.