3-1-re nyert a Ferencváros

futball
2013 szeptember 22., 15:43

Az 1-1-es első félidő után az FTC az Újpest ellen rögtön a szünet után megszerezte a vezetést a Puskás Ferenc Stadionban, és 15 perccel a vége előtt lőtt még egyet. A lelátón zöld füst terjedt, a meccs előtt pedig, amire 22 ezer jegyet adtak el, ilyen koreográfiával készültek a Fradi szurkolói:

Minibalhé is volt: a BKV négy különbuszát megrongálták az újpesti szurkolók, üléseket szakítottak fel, lemezeket rongáltak meg, így 500 ezer forintos kárt csináltak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.