https://444.hu/assets/photo4.jpg

Még áll Orbán szobra a Clark Ádám téren

POLITIKA
2013 szeptember 29., 13:26
comments 9

Tudósítónk, Plankó Gergő jelentkezett be röviden a Szolidaritás tüntetéséről. A D-Day 2.0 névre keresztelt rendezvényt délután háromkor kezdték a Clark Ádám téren, jelenleg nagyjából ezren lehetnek. A kormány leváltását sürgető megmozduláson beszédet fog majd mondani Bajnai Gordon is.

Az Alagút előtt már áll egy letakart szobor, ez minden bizonnyal Orbán Viktor szobra, mivel a szervezők előre elárulták, hogy ezt tervezik majd ledönteni.

photo (3)

Gergő szerint a hasonló tüntetésekre jellemző hangulat van a téren, szól a Republic, az emberek türelmesen várakoznak. Főleg Szolidaritásos zászlókat látni, de feltűnt pár DK-s és Együtt-2014-es is.

Felmerült bennünk, hogy a tegnapi bajai események majd adnak egy lökést a mai tüntetésnek, és többen fognak részt venni rajta, de ez végül nem történt meg.

photo (4)

Gergő a helyszínen már kiszúrta Bajnai Gordont, aki épp a Hír TV-nek adott interjút, Karácsony Gergelyt, aki a Szolidaritás aktivistáinak magyarázta, hogy ő nem pozíciókért politizál, és Szabó Zoltánt is.

Atrocitás nem történt, sőt, Gergő elmondása szerint még csak különösebben hideg sincs.

photo (1)

A tüntetésen történtekről természetesen majd alapos beszámolóval fog jelentkezni Plankó Gergő még a ma délután folyamán!

photo (5)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.