Már a Nemzeti Nyomozóiroda vizsgálja Orbán vejének favágását

POLITIKA
2013 szeptember 30., 05:55

Tanúként idézte be az NNI a Népszabadság újságíróját, aki cikket írt a Tiborcz Lovas Klub melletti engedély nélküli fakivágásról. A lap korábbi cikke szerint Orbán Ráchel férjének testvére, Tiborcz Eszter birtokán vágtak ki engedély nélkül egy 1,6 hektáros erdőt, ami a tulajdoni lap szerint nem is az övék.

Az ügyben korábban a Bicskei Rendőrkapitányság, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, de az év eleje folyó eljárást a közelmúltban átvette az ORFK.

Az erdő, aminek az irtásában egy olyan traktor is részt vett, amin később Orbán Ráchel és Tiborcz István az esküvőjükön is fotózkodtak, amúgy természetvédelmi oltalom alatt állt.

Via Népszabadság

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.