Aki válaszol: Orbán Viktor - I. rész

politika
2013 október 07., 11:42

Már nincs debreceni páros kolbász, kapuvári Bacon, lesz-e pápai sonka, kérdezte a szocialista Gőgös Zoltán Orbánt, aki egy hónapja még segítséget ígért a pápaiaknak és a pápai húsgyárnak.

Orbán először is azokat a pontokat kereste, amiben egyetért Gőgössel. Például abban, hogy erről a dologról érdemes hideg fejjel beszélni. Emellett méltányolja is Gőgös erőfeszítéseit. Azt is jól látja Gőgös, hogy homályos a pápai gyár jövőképe. De Orbán szerint

"minden munkahelyet meg fogunk védeni",

és

"nem fogunk húsipari vállalatokat államosítani".

Gőgöst megnyugtatta, hogy munkahelyek nem vesznek el. A maga részéről amúgy nem vetné el az államosítás ötletét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.