A végén úgyis minden jóra fordul: kisangyalként parkol a Bentley

autó
2013 október 08., 13:26

Nem volt könnyű ütközet. Egymás után jöttek a nagy csaták, a fordulatok és a dráma, de úgy tűnik, tényleg a happy end felé tartunk - olvasónk fotóján ugyanis olyan rendben parkol a legbentleybb Bentley, hogy Bentely legyen a talpán, amelyik ennél szabályosabb.

Igen, megvannak a papírok is.

Mi lehet ennél szebb? Egymás karjaiba borulnak az ellenségek? Megszűnik a széthúzás az országban? Barátságosan köszönti egymást fradista és dózsás? Uj Péter megveregeti Szily László vállát? Ha ez megtörtént, semmi sem lehetetlen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.