Puch László nem fért be az első 30-ba az MSZP listáján!

politika
2013 október 12., 11:54

Csak a 35. helyet kapta meg, onnan még győzelem esetén is nehéz lesz bejutni. Baja Ferenc a 37., a nem is olyan rég még elnökhelyettes Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter a 39., Boldvai László a 44., Szekeres Imre pedig az 51.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a két volt pártelnök, Lendvai Ildikó és Kovács László visszavonulnak, nem is szerepelnek a listán. Ahogy Lamperth Mónika sem. De lemaradt a volt miskolci polgármester, Káli Sándor is.

Azt, hogy kik vannak a lista első tíz helyén, itt olvashatják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.