Zsigót eltiltották attól, hogy azt mondja Baját ellepte a rasszizmus, az erőszak és a hazugság

Tbg
POLITIKA
2013 október 13., 15:37

Kijött a bajai választási bizottság (HVB) második határozata is a 32-es szavazókörben folyó kampányról. A határozat szerint Zsigó Róbert bajai polgármester pénteken jogot sértett, amikor az MTI-nek eljuttatott közleményében azt állította:

A Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy szövetség amióta betette a lábát Bajára, a várost ellepte az erőszak, a rasszizmus és a hazugság.

A sajtóközlemény ellen az Együtt-MSZP-DK-stáb nyújtott be kifogást, mivel az szerintük valótlan tartalmú.

A határozat szerint Zsigó Róbertnek el kell távolítania a sajtóközleményt is.

A HVB jelenleg is ülésezik, ugyanis még két ügyben határozniuk a bajai időközi választással kapcsolatban, a már megszületett mostani és az Összefogás Párt gulyáságyús kampányát érintő hatátozaton túl.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.