Vona Gábort véletlenül beléptették volna a DK-ba

POLITIKA
2013 október 24., 12:36
comments 1

A Jobbik elnöke egy levelezés szövegét másolta be Facebookjára. Ettől persze nem biztos, hogy megtörtént a dolog, de sztorinak jópofa.

Szóval Vona állítólag a következő levelet kapta a DK-tól:

Kedves Vona Gábor!

 

Üdvözlünk a Demokratikus Koalíció portálján és reméljük hamarosan a tagjaink között!

 

Kérjük, hogy jelentkezési szándékod megerősítéséhez kattints a IDE, vagy másold a következő linket a böngészőbe:http://www3.dk365.hu/*****

 

Tagi jelentkezésed a DK elnőksége hagyja jóvá, amiről külön emailben értesíteni fogunk. A portált természetesen mint regisztrált tag a megerősítést követően használhatód a belépés menüpontban felhasználóneved és jelszavad megadásával.

Ő meg állítólag ezt válaszolta nekik.

Tisztelt Demokratikus Koalíció!

 

Megkaptam eltévedt levelüket, amit lehet, hogy viccnek szántak, lehet, hogy provokációnak, de mindegy is. Elég rosszul mehet a tagtoborzás, ha már nekem is invitáló levelet kell küldeniük. Ettől persze nem fogok krokodilkönnyeket hullatni, gondolom, megértik. Sem a híreikre, sem a programjukra, sem a vezetőikre nem vagyok kíváncsi, sajnos ismerem őket. Emlékszem, hogyan tették tönkre Magyarországot. Bla-bla-bla.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.