Bajnai Gordon írt Orbán Viktor Facebook-oldalára

internetek
2013 október 25., 13:20

Történelmi pillanat, Hölgyeim és Uraim. Egy volt miniszterelnök először írt oda egy jelenlegi miniszterelnök Facebook-oldalára. Bajnai (Facebook-oldalának kezelője) azt írta:

Viktor! Magyar vagyok, de nem fideszes! #magyarvagyok

bajnai komment

Ez egyébként az Együtt-PM akciója. A szövetség mindenkit arra kért:

Orbán Viktor szerint akik nem fideszesek azok nem magyarok! Szerintünk viszont mi is magyarok vagyunk! Írjátok ki a lenti mondatot Orbán oldalára és jelezzétek, nem kértek a kirekesztésből!

Orbán (Facebook-oldalának kezelője) még nem reagált, de a miniszterelnök úr rajongói már kommentelnek, Bajnai megkapta tőlük ezt a linket is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.