Símaszkos banda ijesztgetett a Margitszigeten

Budapest
2013 október 27., 19:33

A szatírokat már begyűjtötték, de a jelek szerint maradtak még ijesztő alakok a Margitszigeten. Olvasónk, Gabriella írta nekünk, hogy ma este hat körül az állatkert és a hotel közötti erdős résznél futott, amikor a bokorból és a part felől elindult felé 4-6 srác símaszkban.

Éppen akkor nem volt arra másik futó. A társaság nem szólt hozzá, nem is bántották, de "mindenképpen támadónak éreztem a fellépésüket". Sikerült köztük elfutnia, és bár az egyik maszkos elindult utána, pár perc után feladta. Nagyon gyorsan történt az egész, így csak annyit tudott személyleírásként megadni, 25-35 év közöttiek, 180 centinél magasabbak voltak, izmos testalkatúak, sötét, talán még divatosnak is nevezhető ruha volt rájuk.

Gabriella bejelentést tett a rendőrségen, akik járőrt küldte ki a szigetre. A rendőrség sajtóosztályán lapunknak megerősítették, hogy kaptak ilyen bejelentést, de részletekről még nem tudtak beszámolni.

Ha ön is látta ezeket az alakokat, írjon nekünk a szerk@444.hu-ra.

Egy olvasónk már írt is, ő is látta a társaságot a szigeten, "20 év körüli gyerekek voltak, filmeztek, röhögcséltek, így valszeg a hölgy a cikketekben kicsit benézte a dolgot".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.