Tényleg cracket szívott a torontói polgármester

külföld
2013 október 31., 20:17

A rendőrség megszerezte a videót, amin látszik is, hogy rágyújt a kristályosított kokainra. Persze a rendőrség ezt így nem mondhatta ki, Bill Blair rendőrfőnök ezért azt mondta, hogy a felvételen látható képek

"konzisztensek azzal, amiről a sajtó beszámolt."

Márpedig a sajtó arról számolt be, hogy a polgármester, Rob Ford cracket szívott. Ezzel "csalódást okozott" Blairnek, aki sajtótájékoztatóján "torontói polgárnak" nevezte magát. Azt is mondta, hogy csak a videó még nem elégséges bizonyíték ahhoz, hogy vádat emeljenek a polgármester ellen.

A polgármester az egész ügyre egy igen zavaros nyilatkozattal reagált:

"Bárcsak megvédhetném magam. Sajnos nem tehetem. Az ügy a bíróság előtt van, most csak ennyit mondhatok."

Tehát megvédené magát, de nem teheti, mert majd a bíróság előtt akarja megvédeni magát. Logikus.

A bortány amúgy májusban robbant ki, a torontói The Star és a Gawker újságírói láthatták a felvételt, amit drogdílerek akartak nekik eladni egymillió dollárért. (Via USA Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.