Lendvai Ildikó: Török Zsolt felajánlotta a lemondását

POLITIKA
2013 november 05., 09:40
photo_camera Fotó: Török Zsolt / Facebook

Lendvai Ildikó az M1 reggeli műsorában azt mondta: Török Zsoltot minden bizonnyal megvezették, mert nem ismeri becstelen embernek. Nekünk Török szombaton még azt mondta: nem követett el hibát, ezért szerinte nem kell lemondania. „Ahogy hallom, Zsolt fel is ajánlotta a lemondását” – mondta Lendvai.

„Balekok voltunk, ez világos, belemásztunk egy csapdába, akárki állította, és ez egy pártnál nagyon komoly hiba. Egy párt, aki kormányozni akar, az nyilvánvalóan ne legyen óvatlan” – ezt is mondta, utalva arra, amit korábban mondott.

Az MSZP egyébként azt mondta, hogy csütörtökön tart frakcióülést, úgyhogy ott fogadhatják el Török Zsolt lemondását, ha elfogadják.

(mno.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.