Fájni fog, fájni fog, ez a videó tényleg fájni fog

media
2013 november 11., 20:54
comments 32

Nem szoktam túl gyakran a közszolgálati tévé híradóját nézni, ezért elsőre nem is tudtam eldönteni, hogy egy olyan riport, mint ami ma este arról szólt, hogy miért mondta Bajnai Gordon azt, hogy fájni fog, szokványosnak tekinthető-e.

Bajnai Gordon a hétvégén valami olyasmit mondott, hogy ha kormányra kerülnek, a gazdaság rendbetételéhez olyan lépések meghúzására is szükség lesz, melyek bizony elsőre fájni fognak. Ebbe a két szóba csimpaszkodott bele bokaszárat találó dühös tacskóként a közszolgálati média, és hozták össze ezt a beszámolót.

A háromperces bejátszás a mai híradó 10 százalékát tette ki, eddig soha nem gondoltam volna, hogy a 'Fájni fog' szavakat ilyen sokszor ki lehet mondani ennyire rövid idő alatt. A végére már majdnem kezd ellaposodni a beszámoló, de érdemes végignézni, mert zseniális húzásként az utolsó pillanatban beidézik a szerkesztők a Magyar Nemzetet, ahol felfedték, hogy Bajnai szavai valójában kódolt üzenetek.

Zárásként itt hagyom a Picasso kalandjaiból a vonatkozó jelenetet

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.