https://444.hu/assets/mhbajnaifaj.jpg

Ma sem maradunk csontig ható FÁÁÁJdalom nélkül

Média
2013 november 14., 09:25

A nonstop közszolgálati jajgatást a Magyar Hírlap próbálja kontrázni címlapon, elegánsan egy kormányhirdetés alatt. A „Hatalmi helyzetben a baloldal kíméletlen megszorításokkal szokta sújtani az embereket” felcím a műfaj meghaladhatatlan csúcsteljesítménye, a „Kíméletlen sarc, négy lépésben” című keretes nagyon üt. Megmagyarázhatatlan és megengedhetetlen tördelési-szerkesztési hiba viszont, hogy Bajnai fotója alá került a „Folytatódik a rezsicsökkentés” című exkluzív információ, hiszen a figyelmetlen olvasó így Bajnaival társíthatja az emberek érdekeit szolgáló kormányzati lépést. Súlyos szakmai hiba, személyi konzekvenciák után kiált.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.