https://444.hu/assets/kalman_olga_schmuck_affer_1.jpg

Melyik politikus küld adás előtt fehérneműt Kálmán Olgának?

Média
2013 november 14., 10:00
comments 3

Ezt ő kérte meg, hogy átadjam neked!

Egy nagy, piros, Victoria's Secret-es zacskó van az asszisztens kezében. A sminkes szobában minden nő elhallgat egy pillanatra. Ők  tudják, hogy ez a világ egyik legjobb nőifehérnemű-márkája. Főleg az Egyesült Államokban vannak üzletei, Európában nem sok.

Még 15 perc van az Egyenes Beszéd élő adásának kezdetéig.

Schmuck Andor

– suttogja Olgának az asszisztens

Mi a 444-nél eddig összesen egy rekesz sört kaptunk, azt is egy sörfőzőtől. De Kálmán Olga, meg a tévéműsora, az egy másik pálya.

photo_camera Fotók: Botos Tamás

Bár arra láthatóan ő sem számított, hogy a szerdai adásba egyenesen New Yorkból, a reptérről érkező Schmuck ilyen ajándékkal készült. Eléggé zavarba jön. Nem mutatja meg, hogy mit kapott.

„Ezt most tuti nem fogjátok elhinni nekem, de ilyen sosem történt. A Hiller egyszer rákszirmot hozott, meg talán virágra volt már példa. De ilyen. Szóval ez tényleg sosem fordult elő. Higgyétek el!”

 

kalman_olga_schmuck_affer_2

(Kálmán Olgáról készült portrériportinterjú-megasnowfall-parallax-featúránk rövidesen jön-jön-jön, addig maradjanak behangolva.)

Botos Tamás - Erdélyi Péter - Plankó Gergő

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.