Leukámiás gyerekből Batkidet csinált egy város

Egyéb
2013 november 15., 22:22
comments 17

Boy's Batman Wish

Ő Miles Scott. Ötéves, 18 hónapos korában leukámiát diagnosztizáltak nála. Ma megmentette Gotham City-t. És több mint tízezer ember asszitált ehhez, köztük a Gothammá vált San Franciso polgármestere, rendőrfőnöke és egy tévétársaság.

photo_camera Fotók: Getty

Az akciót a beteg gyerekek kívánságiat teljesítő Make a wish szervezte (a honlapjuk a nagy érdeklődés miatt összeomlott). Miles nem sejtett semmit az egészből, azt hitte, hogy csak egy Batman cuccért ugarank be San Franciscóba. Amikor beöltözött, akkor hallotta meg a hírt, hogy a rendőrfőnök szerint csak Batkid, Batman segítője segíthet a városon. Előkerült egy felnőtt Batman, egy fekete Lamborghini Batman-matricával, és előbb megmentett egy nőt a villamoson, aztán megakadályozta, hogy Rébusz kiraboljon egy bankot.

San Francisco Helps Miles' Wish To Be A Superhero Come True!

Eleinte kicsit megilletődöttnek tűnt, melyikünk ne lett volna az, de aztán boldogan pacsizott. Ebédeltek egyet, de menni kellett megint,  mert Pingvin elrabolta a város kabalaállatát. A Lamborghinivel lerendezték ezt is.

San Francisco Helps Miles' Wish To Be A Superhero Come True!

Végül már csak a polgármester és a rendőrfőnök gratuláicóját kellett fogadni, és átvenni a város kulcsát, amit hőstetteiért cserébe kapott.

San Francisco Helps Miles' Wish To Be A Superhero Come True!

Aztán már csak Obama gratulációját kellett bezsebelnie.

badkidobama

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.