Meztelen nők dörgölőztek pénzért Berlusconihoz, aki a mellüket is fogdosta

külföld
2013 november 22., 12:02
photo_camera Karima el-Marough, vagyis Szívtipró Ruby a bécsi operabálon
Fotó: Andreas Rentz, Getty Images

326 oldalon át bizonyítja a milánói bíróság, hogy Silvio Berlusconi legendás Bunga Bunga bulijain a ledér lányok pénzért cserébe tényleg a miniszterelnök "szexuális ösztöneit" stimulálták, és nem csak úgy táncolgattak. Minderre azért volt szükség, mert a bíróság szerint így anélkül is bizonyítható a prostitúció vádja, hogy bizonyítanák: Berlusconi le is feküdt a partikra leszervezett nőkkel.

"Valóban, a vetkőzés, a meztelen tánc, a csupasz keblek és fenekek mutogatása, valamint az, hogy meztelen testüket közelről mutogatták a vádlottnak, mind olyan cselekedetek, amelyek objektíven alkalmasak Berlusconi szexuális ösztöneinek felcsigázására" - állapította meg a bíróság.

A 326 oldalas, most nyilvánosságra hozott dokumentumban tanúvallomásokra alapozva állítják, hogy Berlusconi "taperolta, fogdosta a melleket és intim testrészeket, fenekeket, csípőket és combokat". Azt is megállapították, hogy az ügy központi figurája, a történtek idején még fiatalkorú Karima el-Mahroug, vagyis Szívtipró Ruby alkalmanként 3000 dollárt kapott a szolgáltatásaiért. Ezen felül még ékszereket és 57 ezer eurót is arra, hogy szépségszalont nyisson. A bíróság szerint Berlusconi azzal is tisztában volt, hogy el-Mahroug fiatalkorú volt.

Berlusconi és el-Mahroug mindketten tagadták, hogy közösültek volna, de a bíróság szerint ez nem is feltétele a vádban megfogalmazottak teljesülésének. (AP via Huffington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.