Ha nem a saját mocskukról van szó, Mesterházy vidáman ír alá együtt Vonával

POLITIKA
2013 november 29., 08:35

Mind az öt parlamenti párt támogatta a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezését a gyerekvállalás támogatásáról. A papíron ott szerepel minden frakcióvezető, így Mesterházy Attila és Vona Gábor aláírása is.

alairas

A hír még januári (a találat innen), és csak azért került elő, mert elég világos példája annak, hogy az MSZP az áfacsalások ügyében

nagyon-nagyon cikin sunyít.

Az MSZP most azt próbálja elhitetni, hogy ha az a kérdés, hogy mennyi kettő meg kettő, és a Jobbik azt mondja, hogy négy, akkor ők nem mondhatják ugyanezt. És természetesen véletlenül sem az a probléma, hogy a Horváth András által megjelölt, milliárdos áfacsalásokkal terhes évek közül

elég sok MSZP-kormány alatt volt.

photo_camera Forrás: Mesterházy Attila Facebook

 

Ahogy pedig a Vastagbőr levezette, az MSZP azzal előzi pofátlanságban a Fideszt az ügyben, hogy a pártelnök azért elmegy fényképezkedni Horváth Andrással, miközben ahogy lehet, akadályozza a bizottság felállítását.

Nem mintha egyébként csodát kellene várni egy parlamenti bizottságtól. Ennek ellenére is egyértelmű: aki nem támogatja ennek az ügynek a kivizsgálását, az aláír egy papírt arról, hogy Magyarország rohadjon tovább csendben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.