https://444.hu/assets/Illy1.jpg

A 444 egyébként is hangyaszorgalmú munkatársai Illy kávéval fokozzák a teljesítményüket

Pr-cikk
2013 december 05., 10:07
comments 8

„Nem csak a teljesítményemet fokozza jelentősen, de igen ízletes is”

– hangsúlyozta a 444.hu munkatársának kérdésére az Illy kávét jól ismerő Herczeg Márk újságíró.

A szerkesztőség munkatársai kitörő örömmel fogadták „az új családtagot”, az Illy Francis Francis X7.1 márkájú, tűzpiros kávéfőzőgépét (képünkön középen, Király András és Herczeg Márk között). A kis gép szerényen zümmögve, kifogástalanul teszi a dolgát, főzi a finomabbnál finomabb kávékat az újságírók nagy megelegédesésére.

„Harminchét százalékkal nőtt a teljesítményem, amióta munkába állt ez a »csodamasina«”

– meséli mosolyogva Király „Andris” András, akit a szerkesztőségben eddig is fáradhatatlan fregoliemberként emlegettek. "Úgy érzem, hogy a kitűnő aromájú kávé is hozzájárult ahhoz, hogy az utóbbi napokban sikerült még néhány lapáttal »rátennem«" – folytatja.

„Ezzel az Iper kapszulás géppel kávéházi minőségű espressót, cappuccinót is készíthetek baristatudás nélkül is. Sőt, akár ristrettót is készíthetnék, de azt már túlzásnak érezném. Az Illy ikonjává vált kávégépet egyébként az olasz sztárdizájner Luca Trazzi tervezte, tehéát nem csak finom kávét készít, de egyedülálló dizájnjával a legigényesebben berendezett lakásnak is díszévé válhat!” – ömlik a szó a lelkes újságíróból. De hirtelen megáll:

„Óh, elnézést, most látom, hogy elszalad az idő, rohanok vissza, mert ma még hetvennégy cikket kell leadnom” – azzal lóhalálában visszaül számítógépe elé.

Azzal a jól eső érzéssel búcsúzunk a láthatóan feldobott újságírótól, hogy az Illy megint hozzájárult.

És ez így megy minden nap.

***

A karácsonyi Illy kapszuláskávégép-akció már tart, itt tessenek utánanézni. A lényeg, hogy a gépek árából 11 000 forintot le lehet vásárolni. A gépek kipróbálhatók, a kávék megkóstolhatók a Hegyvidék Központban nyílt Illy popup store-ban és a viszonteladóknál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.