Németh Szilárd rezsibiztos mára kitört a 9 négyzetméteres családi lakásból

POLITIKA
2013 december 06., 12:42
comments 7

Ahol tízéves koráig élt a szüleivel. Utána az Indexnek adott interjúja szerint így alakultak az életkörülményei:

9 négyzetméteres lakás ---> tízemeletes házban 47 négyzetméteres lakás --> négyemeletes házban 64 négyzetméteres lakás (édesanyja még mindig itt lakik) --> "viszonylag kis kertes ház Királyerdőben"

Németh Szilárd vagyonnyilatkozata szerint feleségével és két gyerekével egy házzal, kerttel együtt 539 négyzetméteres ingatlanon él. Hogy mennyi a kert, és mennyi a viszonylag kis kertes ház, az ebből nem derül ki. A fűtésszámlára adhat némi fogodzót, hogy Németh szerint még az első, januári tízszázalékos rezsicsökkentéssel havonta 4700 forintot spóroltak meg. Azt sajnos nem tudja, hogy most, már a harc újabb állomásai után mennyit is tehet félre az alacsonyabb rezsiszámla miatt, mert a felesége kezeli a kasszát otthon.
Németh Szilárd keresete a következőképpen alakul, szintén a vagyonnyilatkozata alapján.

  • országgyűlési képviselői bruttó tiszteletdíja: 521 775 forint
  • választókerületi pótlék: 278 280 forint
  • csepeli polgármestei fizetés: 567 000 forint
  • fővárosi önkormányzati fizetés: 216 524 ezer forint

Ebből nagyobb értékű dolgokat nem vásárolt, van egy 1,8 millió forintos megtakarítása. Ez gyarapodhatott az elmúlt hónapokban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.