A Hungaroplakát szerint a reklámügynökség adta ki az indexes szerző számát a kuruc.infónak

politika
2013 december 11., 13:21
comments 5

A Budaörsi úti plakáthelyet bérelő ügynökségnek továbbították Dezső András levelét, innentől semmi közük az ügyhöz - közölte a Cinkkel a Hungaroplakát, a cég, aminek az Index újságírója levelet küldött, ez a levél pedig eljutott a náci oldalra.

"A tárgybani reklámfelületet társaságunktól egy ügynökség bérelte. Társaságunk az ügynökség ügyfelével nem áll kapcsolatban, kilétét nem ismerjük. Társaságunk a Kuruc.info weboldallal nem áll kapcsolatban. Az Index újságírója, megkeresését társaságunk központi e-mail címére küldte. Megkeresését továbbítottuk a reklámfelületet tőlünk megrendelő ügynökséghez, tekintettel arra, hogy a feltett kérdések megválaszolásához ők rendelkeztek információkkal. A reklámot haladéktalanul eltávolítottuk. Az ügyben egyéb információval nem rendelkezünk"

- közölték, ami egyben azt is jelenti, hogy nem árulták el, melyik ügynökségről van szó. Mivel azonban Dezső András feljelentést tesz az ügyben, ez jó eséllyel ki fog derülni. (Cink)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.