https://444.hu/assets/kozelkelet_ho_8_fejlec.jpg

Az egész Közel-Keleten hullott a pelyhes

időjárás
2013 december 12., 13:05
comments 5

Isztambultól Jeruzsálemig évszázadonként egyszer előforduló hidegfront kapta telibe a Közel-Keletet. Behavazott mecsetek, templomok és zsinagógák, félbeszakított focimeccsek kísérik az útját.

photo_camera REUTERS/Osman Orsal
photo_camera REUTERS/Osman Orsal

Kedden kellett félbeszakítani a Galatasaray-Juventus BL meccset a nagy havazás miatt, miután Pedro Proenca portugál bíró játékra alkalmatlannak ítélte a gyepet. A mérkőzést végül szerda délután játszották le, amit Sneijder góljával a török csapat nyert.

photo_camera AFP/MUSA AL-SHAER
photo_camera REUTERS/Ammar Awad
photo_camera REUTERS/Nir Elias

Nagy hideggel és sok csapadékkal indult a tél Izraelben. Magasabb helyeken, Jeruzsálemben, Betlhemben már havazott is.

photo_camera REUTERS/Ammar Abdullah
photo_camera AFP/MEDO HALAB
photo_camera REUTERS/Yazan Homsy

Esett a hó Szíriában is. Homszban, Aleppóban a harcok fehér tájban folytatódnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.