A 444 címe is a rendőrségnél van

POLITIKA
2013 december 20., 15:38
comments 15

Az áfacsalásról kitálaló Horváth András azt mondta az Origónak, hogy a rendőrök elvittek tőle egy noteszt, amiben azoknak a nevét, elérhetőségét vezette, akikkel az elmúlt néhány hétben találkozott.

horvath_andras_nav_afacsalas_2

A 444 szerkesztőségében is járt, amikor fél kiló cukorral elmagyarázta, hogyan működik a milliárdos adócsalás, tehát valószínűleg a 444 címe és több telefonszáma is a rendőrségnél van. Horváth szerint a jegyzetfüzetnek semmi köze ahhoz, ami miatt nyomozás folyik ellene, ezt szóvá is tette a házkutatást végző rendőröknek, ők mégis lefoglalták a noteszt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.