Itt van Hoffmann Rózsa eddigi legviccesebb levele az iskoláknak

POLITIKA
2013 december 22., 18:46
comments 47

Miután államosították szinte az összes iskolát, hogy majd a központ megmondja, hogy merre van előre, most levelet kaptak a sulik, hogy sürgősen találják ki, hogy mitől lesz jobb az oktatás.

Szóval a köznevelési államtitkárságon is olvasták, hogy a magyar diákok nem szerepeltek valami fényesen a PISA felmérésen, sőt, mindenben visszaesett a teljesítményük. Talán így az államosítás után egy kicsit úgy érezték, hogy ez az ő munkájukat is minősíti. Sokat gondolkodhattak, hogy mi legyen. Több pénz kéne? Új módszer? Aztán meglett a megoldás:

Hagyjuk a picsába az egészet, ez nem a mi dolgunk, majd az iskola kitalálja, hogy mi legyen!

Ennek szellemében el is küldték ezt a frappáns kis levelet az iskolafenntartóknak.

Hoffman-körlevél

Szóval senki sem mondhatja, hogy Hoffmannék nem csinálnak semmit. Leszóltak a KLIK-nek, hogy az szóljon le a sulikba, hogy ott csináljanak február közepéig egy kétéves INTÉZKEDÉSI TERVET. Az intézkedési terv jó dolog. Az mindig mindent megold.

Türelmetlenül várom, hogy márciustól minden sokkal jobb legyen.

További részletek egy elég alapos posztban az Oktpolcafe-n.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.