Karácsonykor három napig lehet megnézni az év legjobb magyar animációs filmjét

KULTÚRA
2013 december 24., 12:58
comments 48

A fiatal animációs filmrendező, Vácz Péter filmje már több mint negyven rangos nemzetközi díjat nyert el, és hazai fesztiválon is díjazták. A Nyuszi és Őz nem véletlenül fesztiválkedvenc: a gyönyörűen megrajzolt és animált történet egyszerre szól a barátságról, elfogadásról és a 2D és 3D világok egymás mellett létezéséről. A 16 perces filmet karácsony alkalmából három napon át, december 26-ig lehet megnézni az interneten. Nem érdemes kihagyni!

A film 26-odika után nem lesz elérhető, ezt nem az alkotó szőrösszívűssége magyarázza, hanem az a szabály, hogy a nemzetközi versenyeken és fesztiválokon csak olyan filmeket lehet indítani, amelyek nem elérhetőek az interneten. Ha lecseng a fesztiválszezon, a Nyuszi és az Őz biztos visszakerül majd a netre, addig pedig további sok sikert kívánunk!

A filmről minden információt a honlapján, illetve a Facebook-oldalán lehet begyűjteni.

karacsony

(Címalapkép a Nyuszi és Őz Facebook-oldaláról)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.