Nincs is Hitler bajsza Máriának :(((

POLITIKA
2013 december 27., 12:55
comments 9

1524638_250179345141207_2070734836_n

Pócs János, a Fidesz legnagyobb kulcstartó osztogatója szerint összefirkálták ajándék szobrait. Elképesztő! Facebookján még leírja,

Az egyházközség elnökeként minden Karácsonykor - templomon kívül - osztogatok ajándékot az éjféli miséről távozóknak. Mindig örülnek neki az emberek, ahogy idén is, és természetesen az érintett plébánosokkal ezt mindig leegyeztetem, akik megköszönik a figyelmességet.Az ajándékot mint országgyűlési képviselő írtam alá, mert részemről ez nem kampány; jelenleg én vagyok a térség képviselője, tőlem várják az emberek, hogy segítsek, törődjek velük, pont azt tettem, amit eddig is! Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a képen a Máriácska-szobrot - amit egy kegytárgyboltban vásároltam - meggyalázták, Hitler-bajuszt festettek rá. Szomorú tény ez: van aki szeretetet, van aki gyűlöletet kelt Karácsonykor!

Megkerestük a Jászblogot, és megkérdeztük, ők rajzoltak-e bajuszt a Máriának, esetleg az, aki kapta, vagy gyárilag ilyen. A válasz:

Természetesen nem rajzoltunk rá semmit, így kaptuk.
Pócs oldalára korábban más is posztolt ki fotót, az is hasonlóan ronda volt.

Pócs János életrajzából egyébként nem derül ki, hogy hány osztályt végzett, akit mélyebben érdekelne a képviselő munkássága: vagyonnyilatkozata, felszólásai, benyújtott törvényjavaslatai. És ha még mindig nem elég, itt a képviselő karácsonyi köszöntője:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.