Best of 2013: A legjobb hirdetésben felejtett emberek

bestof2013
2013 december 29., 08:04

Azt mondjuk értjük, amikor egy biztosítótársaság egy bikinis nővel reklámozza az utasbiztosítását, mégis jobb arra gondolni, hogy szegény kis bombázó, hát mi lesz vele, ha megcsípi a combját egy medúza, mint mondjuk felidézni azt a 10 napos nyaralást, aminek a felét a szállodai szoba vécéjében töltöttünk. De vajon mi jár annak a hirdetőnek a fejében, aki olyan képet tölt fel egy eladó lakásról, amin véletlenül vagy direkt egy ember is van? Idén ők voltak a kedvenc ott felejtett embereink.

5. A szomorú néni

Jó, nem a klasszikusan ott felejtett ember kategória, de tény, hogy önként töltötték fel az ingatlanhirdetés képei közé ezt a 2002-es fotót, ahol a talán nagymama nem tűnik túl lenyűgözöttnek. Ráadásul a lakásból tényleg nem látszik semmi, csak két fontoskodó ember, és egy hölgy, aki látott már falon pókot. Később csak illusztráció nélkül volt fellelhető ez a hirdetés, de most újra képpel fut, kiemelt hirdetésként, és esküszünk, ez lett a kiemelt kép.

4. A kiskamasz, akin minden szülő felbassza az agyát

Most komolyan, még ha az embernek nincs is gyereke, akkor egykori önmagát szeretné felpofozni egy olyan gyerek láttán, aki még akkor sem hajlandó felkelni a tévé elől a kanapéról, amikor épp el akarják adni a lakást.

3. A túl magabiztos srác

Tényleg annyira önelégültnek tűnik a tükörben látható férfi, hogy csak arra tudtunk gondolni, hogy ő maga rendezte a kompozíciót, és utólag sem volt ellenére, hogy jaj, akkor ez mégsem sikerült túl jól.

2. A férfi, aki nem tudta kivárni a sorát a fürdőszobában

A férfi a háttérben kimondottan elesettnek tűnik, olyasvalakinek, akinek sosem volt szava a saját otthonában, de legalábbis minimum 2 leánygyermekével kellett megküzdenie nap mint nap a fürdőszobáért, és egyszerűen nem hitte el, hogy a helyiség, ahol végre nyitva van az ajtó, tényleg csupán pár percig, csak egy fotó erejéig lesz foglalt. Igazából őt nagyon szeretjük.

1. A quados felnőttgyermek

Egyszerre rémisztő és lenyűgöző a felnőtt férfi a képen, ahogy a quadon tolja, kicsit olyan, mintha valaki a reddit közönsége kedvéért modellezte volna újra 20 évvel azelőtti bébimotoros fotóját. Borzongunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.